Wat is proefstuderen?

Smaken verschillen! Zit je in je laatste jaar secundair onderwijs en ben je nog op zoek naar een opleiding in het hoger onderwijs die bij je past? Kom proefstuderen tijdens de krokusvakantie en maak reeds kennis met die opleidingen die je boeien.

Op die manier proef je al eens van het hoger onderwijs, maar ontmoet je al heel wat Howest-studenten die je graag hun ervaringen in het hoger onderwijs delen.


Blijf op de hoogte!

Inschrijven kan vanaf medio januari.

Bezorg ons je e-mailadres en wij brengen je op de hoogte van zodra je je kan inschrijven voor Proefstuderen 2019.

    

Proefstuderen tijdens het academiejaar

Kom en ontdek de lerarenopleidingen en Biomedische laboratoriumtechnologie nog tot en met eind juni:
Voor de opleidingen KleuteronderwijsLager onderwijs en Secundair onderwijs kun je tot en met eind juni om het even wanneer een les komen volgen, gezien deze opleidingen geen sessies aanbieden tijdens de krokusvakantie. Contacteer leen.van.der.stock@howest.be voor een proefles bij de opleidingen Kleuter- en Lager Onderwijs en marijke.buyle@howest.be voor een proefles bij de opleiding Secundair Onderwijs.

Ook bij de opleiding Biomedische Laboratoriumtechnologie kan je iedere woensdagnamiddag komen proeven van een hoorcollege of een practicum. Stuur een mail naar blt@howest.be en ontvang de inhoud van het hoorcollege of practicum dat doorgaat op de woensdagnamiddag die jouw voorkeur wegdraagt.