Wat is proefstuderen?

Smaken verschillen! Zit je in je laatste jaar secundair onderwijs en ben je nog op zoek naar een opleiding in het hoger onderwijs die bij je past? Kom proefstuderen tijdens de krokusvakantie en maak reeds kennis met die opleidingen die je boeien.

Op die manier proef je al eens van het hoger onderwijs, maar ontmoet je al heel wat Howest-studenten die je graag hun ervaringen in het hoger onderwijs delen.

Opgelet: Voor de opleiding Digital Arts & Entertainment (DAE) wordt proefstuderen niet ingericht. Contacteer Rik Leenknegt voor vragen i.v.m. deze opleiding.

Programma


Blijf op de hoogte!

Inschrijven kan vanaf 17 januari.

Bezorg ons je e-mailadres en wij brengen je op de hoogte van zodra je je kan inschrijven voor Proefstuderen 2018.

    

Sessies bij onze lerarenopleidingen

Voor de opleidingen Kleuteronderwijs, Lager onderwijs en Secundair onderwijs kun je tot en met eind juni om het even wanneer een les komen volgen, gezien deze opleidingen geen sessies aanbieden tijdens de krokusvakantie.

Dat komt omdat onze studenten zelf ook krokusvakantie hebben, want zij volgen de vakantieperiodes van het kleuter-, lager en secundair onderwijs. Maak beslist een afspraak op een moment naar keuze!

Contacteer leen.van.der.stock@howest.be voor een proefles bij de opleidingen Kleuter- en Lager Onderwijs en marijke.buyle@howest.be voor een proefles bij de opleiding Secundair Onderwijs.

Ook bij de opleiding Biomedische Laboratoriumtechnologie kan je iedere woensdagnamiddag komen proeven van een hoorcollege of een practicum. Stuur een mail naar blt@howest.be en ontvang de inhoud van het hoorcollege of practicum dat doorgaat op de woensdagnamiddag die jouw voorkeur wegdraagt.