Go Out!

Ontdek via Stuvo het bruisende studentenleven van Kortrijk en Brugge in, op en naast de campussen en/of via de verschillende studentenorganisaties: er is voor elk wat wil(d)s.

De boog mag niet steeds gespannen staan. Je weet zelf natuurlijk best wat jou de beste ontspanning biedt… Toch bieden we je graag de kans om ’t een en ’t ander te ervaren.

Go out!

Op regelmatige basis laten we de campus bruisen. Enjoy! Hou de kalender in de gaten!

Studeren is een tijd van ontdekking en ontmoeting waar feesten en cantussen niet weg te denken zijn? Beslis het zelf! Er zijn in Howest verschillende studentenorganisaties actief.

Wil je zelf een studentenclub oprichten: vul dan dit online formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk met jou contact op.

Take action!

Ben jij een creatieve, ondernemende en/of geëngageerde student? Je wil samen met ons mooie actieve of culturele events te realiseren? Maak je dan als de wiedeweerga bekend!!

Zit je al met een concreet idee? Vul dan dit formulier in!

Studentenstad

Brugge Studentenstad

Brugge Studentenstad organiseert tal van studentikoze activiteiten, die openstaan voor alle Brugse hogeschool studenten. De activiteiten zorgen voor sfeer en beweging in Brugge City en zijn bovendien super cheap! Niet te missen in het studentenleven: 6 - urenloop, Dark Night@cinema Lumière, Students on ice, …

Check de activiteiten op de kalender and be there!

Kortrijk Studentenstad

Ook in K-Town gebeurt er heel wat om de studenten een aangename tijd in de stad te bezorgen. Student Welcome, sport of de grote studentenquiz?

Je vindt alle info op de website van Kortrijk Studentenstad!

Contact